Første skoledag efter ferien

First day of school

Såfremt der skulle komme ændringer til nedenstående program for første skoledag,
vil der komme information herom på Intra, så hold jer gerne opdateret på Intra op til skolestart.

Fredag den 6. august 2021 kl. 9.00

Alle elever i 0. klasse samles i skolegården på Trekronervej, hvor vi glæder os til at byde velkommen til børn og voksne.

Forældre er velkomne til at deltage kl. 9.00 – 10.00.

Skoledagen slutter kl. 12.45.

De børn, som er tilmeldt SFO, bliver hentet af SFO-personalet.

For børn, som ikke er tilmeldt SFO, er skoledagen nu slut, og de hentes af forældrene.

1. – 10. klasse

Fredag den 6. august 2021 kl. 8.00.

Alle elever fra 1. til 10. klasse samles i skolegården på Trekronervej 10, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen. I kan finde jeres lærer og nye klasse ved at kigge på skiltene.

De første to timer af skoledagen tilbringer eleverne sammen med en primærlærer. Resten af skoledagen følger eleverne skoleskemaet.

Viborg International School

Friday the 6th of August at 8.00 AM

Our international students meet in the gym in the ‘Anneks’ at Trekronervej, where we look forward to welcoming everyone to a new school year. Here you will find your teachers and new classes. During the first two lessons, the students will be together with their class teacher. The rest of the school day will be according to the timetable.

The students who are signed up for SFO (after school care), will be picked up by the SFO-staff. Students who are not signed up for SFO, must be picked up when the school day has ended.