Translokation 2019 – med besøg af jubilarer

Viborg private Realskole er en skole med mere end 125 års historie i bagagen, og en af de årlige traditioner er translokationen for 9.- og 10. klasser, der festligholdes efter vel overstået eksamen.

Translokation for 9. klasserne

Vi glæder os til at holde translokation for 9. klasserne
onsdag den 26. juni kl. 17.00 – 19.00 på Vibocold Arena, Tingvej 7, Viborg.

Efter translokationen byder vi afgangselever og forældre på en forfriskning.

Translokation for 10. klasserne og VpR International

Vi glæder os til at holde translokation for 10. klasser og VpR International onsdag den 26. juni kl. 19.30 – 20.30 på på Vibocold Arena, Tingvej 7, Viborg.

Efter translokationen byder vi afgangselever og forældre på en forfriskning.

Besøg af jubilarer
Vi vil gerne indbyde jubilarer til et glædeligt gensyn med skolen fredag den 28. juni kl. 10.00 – 12.00.

Der vil være mulighed for at se både skolen på Trekronervej og vores nye bygning ”Kreditforeningen”, hvor overbygningsklasserne holder til.

Vi byder på et rundstykke og en kop kaffe på Trekronervej.

Video fra translokationen 2015

Hvis I har lyst til at deltage, vil vi gerne modtage tilmeldinger til arrangementet senest den 20. juni. Ring venligst til skolens kontor på tlf. 86 62 08 88.