Åbent Hus arrangementer

AFLYSNING ARRANGEMENTER 14. NOVEMBER

På grund af den aktuelle situation med COVID-19 og de stigende smittetal er vi desværre nødt til at aflyse ’Åbent Hus’ samt ’Velkommen-Dag’ for de nye 0. klasser. Begge dele skulle efter planen have fundet sted lørdag den 14. november 2020.

Vi havde glædet os meget til at møde vores nye elever og familier samt andre interesserede, men vi håber, at vi i stedet kan afholde begge dele 24. februar 2021, som er den planlagte dato for vores næste Åbent Hus arrangement.

Såfremt man har spørgsmål eller brug for vejledning angående vores skoletilbud samt eventuel optagelse på vores venteliste, er man naturligvis altid velkommen til at ringe til skolens kontor.

Kommende arrangementer

Onsdag 24. februar 2021 kl. 16-17.30

ÅBENT HUS 0. – 10. klasse

Vores åbent-hus arrangementer foregår på 2 lokationer:

Indskoling, mellemtrin og Viborg International School: Informationsmøde i vores afdeling på Trekronervej 10-14 onsdag 24. februar 2021 kl. 16-17.30.

Udskolingen: Informationsmøde specielt for familier i udskolingen i vores afdeling ”Kreditforeningen”, Sct. Mathiasgade 3: Onsdag 24. februar 2021 kl. 16-17.30.

Åbent Hus for alle

To gange om året afholder vi Åbent Hus, hvor det er muligt at besøge skolen og se de forskellige bygninger, der udgør de historiske og smukke rammer på Viborg private Realskole.

Derudover kan I møde nogle af vores dygtige undervisere, som står klar til en snak om skolelivet og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Åbent Hus er en god lejlighed for kommende elever og forældre i forhold til at danne sig et indtryk af, om vores skole er det rigtige valg for dem.