Åbent Hus arrangementer

Udskydelse Åbent Hus arrangementer

På grund af den løbende COVID-19 situation ved vi foreløbig ikke, hvornår næste Åbent Hus arrangement kan finde sted.

Vi ser altid frem til muligheden for at møde interesserede elever og forældre (og andre med interesse for skolen), så vi glæder os til forhåbentlig snart at kunne sætte en dato for vores næste Åbent Hus arrangement.

Såfremt man har spørgsmål eller brug for vejledning angående vores skoletilbud samt eventuel optagelse på vores venteliste, er man naturligvis altid velkommen til at ringe til skolens kontor.

Kommende arrangementer

Meldes ud, så snart dato er fastlagt

ÅBENT HUS 0. – 10. klasse

Vores åbent-hus arrangementer foregår på 2 lokationer:

Indskoling, mellemtrin og Viborg International School: Informationsmøde i vores afdeling på Trekronervej 10-14.

Udskolingen: Informationsmøde specielt for familier i udskolingen i vores afdeling ”Kreditforeningen”, Sct. Mathiasgade 3.

Åbent Hus for alle

To gange om året afholder vi Åbent Hus, hvor det er muligt at besøge skolen og se de forskellige bygninger, der udgør de historiske og smukke rammer på Viborg private Realskole.

Derudover kan I møde nogle af vores dygtige undervisere, som står klar til en snak om skolelivet og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Åbent Hus er en god lejlighed for kommende elever og forældre i forhold til at danne sig et indtryk af, om vores skole er det rigtige valg for dem.