Åbent Hus arrangementer

Åbent Hus 29. maj 2021 kl. 10-11

Der afholdes et corona-sikkert og udendørs åbent hus arrangement lørdag 29. maj kl. 10.00 – 11.00.

• 0.-7. klasse samt Viborg International School: Trekronervej 10-14
  • 8.-10. klasse: Kreditforeningsbygningen, Sct. Mathiasgade 3

Skolen byder på en let forfriskning, og der er mulighed for både at se og høre nærmere om skolen.

Såfremt man har spørgsmål eller brug for vejledning angående vores skoletilbud samt eventuel optagelse på vores venteliste, er man naturligvis altid velkommen til at ringe til skolens kontor.

Kommende arrangementer

29. maj 2021 kl. 10-11

Åbent Hus for alle

To gange om året afholder vi Åbent Hus, hvor det er muligt at besøge skolen og se de forskellige bygninger, der udgør de historiske og smukke rammer på Viborg private Realskole.

Derudover kan I møde nogle af vores dygtige undervisere, som står klar til en snak om skolelivet og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Åbent Hus er en god lejlighed for kommende elever og forældre i forhold til at danne sig et indtryk af, om vores skole er det rigtige valg for dem.