På vores skole tilbyder vi SFO for alle skolens elever fra 0. – 4. årgang samt til alderssvarende elever fra skolens internationale klasser.

Skolens SFO ligger i samme bygning som klasselokalerne for 0. - 3. årgang, hvilket giver stor tryghed for eleverne.

Skole-Fritids-Ordning på Viborg private Realskole

Vores SFO holder til i vores Børnevilla, som ligeledes indeholder klasselokalerne til elever fra 0.-3. årgang. Børnevillaen er indrettet med flere samlingsrum, et fælleskøkken samt mindre aktivitetsrum, der giver mulighed for at fordybe sig i legen i ro og mag. Vi sætter stor på pris på at have vores SFO og klasselokaler i samme bygning, da det giver eleverne en sammenhængende dag, hvor de bliver afleveret og hentet samme sted.

Stort set alle skolens elever går i vores SFO, og vi oplever, at det er en stor gevinst for både den enkelte elevs udvikling og klassen sociale liv. Der er en lang række aktivitetsmuligheder i SFO-tiden.

Nogle aktiviteter er obligatoriske og tilrettelagt i forhold til klassen eller årgangen. Derudover har vi en række aktivitetstilbud, som børnene selv kan vælge i løbet af eftermiddagen.

Langt størstedelen af vores personale i SFO’en har en pædagogisk uddannelse bag sig, og vi prioriterer, at børnene mødes af kompetente, nærværende og engagerede voksne, når de har afsluttet dagens undervisning. Vi tilstræber ligeledes en kønsmæssig ligevægt blandt det pædagogiske personale.

_____________________________________________________________________________________

Åbningstider:
6.45 - 8.00 og 12.45 - 17.00. Fredag til kl. 16.30.

Priser:
Pladsmuligheder og pris: Morgenplads: kr. 550
Eftermiddagsplads: kr. 1.325
Heldagsplads: kr. 1.750
Søskenderabat: 33 1/3 % af prisen for 2. barn og 66 2/3 % af prisen for 3. barn.